Opdrachtgevers

Westerhof Projects en Consultancy is een ervaren, professionele partij in het leveren van goede engineers voor projecten, installaties en services. Wij kunnen onze klant ontzorgen voor wat betreft de werkzaamheden en hebben hiervoor een gespecialiseerd team van ZZP’ers beschikbaar door het hele land. Vooral in de retail zijn wij meer dan thuis, wij weten als geen ander waar de knelpunten zitten en kunnen een uitrol/migratie project volledig inplannen, aansturen en uitvoeren. Ook voor installaties en storingen staan wij open voor een samenwerking!

Onze engineers zijn in het bezit van een auto, mobiele telefoon en handgereedschap. Zij beschikken over de nodige certificeringen en hebben een VOG verklaring. Gemotiveerde engineers die ervaren zijn in allerlei werkzaamheden binnen de ICT, telecom en retail en op korte termijn inzetbaar zijn.

Wij staan open voor een kennismaking en leveren maatwerk, wat tijdens een persoonlijk gesprek bespreekbaar gemaakt kan worden. Interesse in wat wij allemaal te bieden hebben, neem dan vooral eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

WAAROM ZIJN WIJ INTERESSANT VOOR JOU ALS OPDRACHTGEVER?

Netwerk

We beschikken over een groot persoonlijk netwerk met potentiële team members.

NO CURE NO PAY

No cure no pay of een nader te bepalen maatwerkmodel, afgestemd op jullie wensen.

BESPAAR TIJD

We kunnen je veel tijd besparen door een goede match te maken, die ook nog snel inzetbaar is.

HELDERE KIJK

Eerlijke adviezen en open communicatie, daar geloven wij in.

TRANSPARANTE AFSPRAKEN

Wij staan voor transparante contracten met duidelijke afspraken en prijzen.

GEGRONDE MATCHES

Onze team members ondergaan een cultuurfitcheck waarbij we eventuele ontwikkelpunten mee nemen

HOE GAAN WE AAN DE SLAG?

Na de kennismaking gaan wij voor je op zoek. In ons eigen netwerk, maar ook door actief mensen te benaderen via andere kanalen. We leggen één of meerdere professionals aan je voor, uiteraard doen we dat vertrouwelijk en anoniem. Jullie eisen vormen onze leidraad, daarnaast gaan we in op persoonlijke kwaliteiten, ambities en eventuele verbeterpunten. Belangrijk vinden wij ook of we een klik zien met jullie organisatie. We stellen onze team members aan je voor op basis van een CV en een uitgebreid persoonlijk profiel. Zo kun je weloverwogen een keuze maken voor een team member én het vervolgtraject. Natuurlijk denken we met je mee. En dat blijven we doen, gedurende het hele traject!

Planning

01

Zoeken

02

Screening

03

Plaatsing

04

LATEN WE KENNIS MAKEN NU WE ELKAAR EEN BEETJE BETER KENNEN..

Want ook de relatie tussen opdrachtgever en ons moet een perfecte match zijn!

0
%