Over ons

Laten wij ons even voorstellen:

Westerhof Projects & Consultancy heeft jarenlange kennis en ervaring in het ontzorgen van opdrachtgevers voor wat betreft het plannen, aansturen en uitvoeren van allerlei (uitrol)projecten, installaties, storingen en het verlenen van service in de ICT, Telecom en Retail. Met een team van gemotiveerde engineers zullen wij ons uiterste best doen aan de wensen van onze opdrachtgevers te voldoen. Wij leveren geen soft- of hardware, maar voor de uitvoering van werkzaamheden zijn wij zeker een geschikte partij!

Wikipedia; Werken is het aanbrengen van wenselijk geachte veranderingen in de omgeving door menselijke activiteit. Werk kan zowel lichamelijk als geestelijk zijn. In economisch verband spreekt men van arbeid.

Voor ons is werken doen wat je leuk vindt, want dan sta je in je kracht en presteer je het beste. Zonder zweverig te klinken; het leven is te kort om op een plek je geld te verdienen waar je je niet op je gemak voelt en waar je niet de dingen doet die je leuk vindt en waar je goed in bent. Iedere baan heeft leuke en minder leuke werkzaamheden, maar in onze ogen moet het glas altijd halfvol zijn. Blijkt het toch halfleeg, dan gieten wij het graag voor onze klant in een kleiner glaasje, zodat je met een goed gevuld glas weer lekker aan de slag kunt.

Het team van Westerhof heeft veel te bieden!

Ben jij als zzp’er op zoek naar leuke opdrachten en heb je affiniteit en kennis van elektra, ict, retail en telecom, dan komen wij graag met jou in contact. Want ons team is altijd op zoek naar nieuwe “members” waarmee we fantastische projecten mogen uitvoeren!

Ben jij op zoek naar naar een nieuwe uitdaging als buitendienst monteur / field (service) engineer bij een nieuwe werkgever? Wij hebben echt hele toffe opdrachtgevers waar wij jou graag introduceren!

Het team van Westerhof staat klaar om je te woord te staan!
Om je direct bij de juiste persoon te laten komen:

Coby Westerhof, altijd beschikbaar voor leuke opdrachten en projecten! Verantwoordelijk voor de sales en relatiebeheer.

Vivian Jansen, onze projectmanager die geen project uit de weg gaat en alles met een glimlach aanpakt! Verantwoordelijk voor projecten en relatiebeheer.

Sylvia Westbroek, onze administratieve en financiële dame, de rust zelve die zorgt voor de puntjes op de i!

Kimberly de Bruyn, de planner en commerciële dame die alles snel oppakt, structuur aanbrengt en zeer betrokken is! Onze troubleshooter die zowel in Nederland als in Belgie actief is.

Ingrid Jorna, onze projectplanner die het fantastisch vindt om de planning tot in de puntjes te verzorgen!

Nadeche Palings, onze planner, die met een vrolijke glimlach alle afspraken maakt, vastlegt en opvolgt!

Nieuwsgierig geworden? Wij staan je graag te woord! Bel ons op +31 165 72 93 13 en wij bespreken graag met je wat de mogelijkheden allemaal zijn!

Indrukwekkende vaardigheden

%

Werving & Selectie

%

Detachering

%

Projecten

%

onderzoeken

In de bedrijfswereld is de achteruitkijkspiegel altijd een heldere voorruit

0
%