Over ons

Laten wij ons even voorstellen:

Westerhof Projects & Consultancy heeft jarenlange kennis en ervaring in het ontzorgen van opdrachtgevers voor wat betreft het plannen, aansturen en uitvoeren van allerlei (uitrol)projecten, installaties, storingen en het verlenen van service in de ICT, Telecom en Retail. Met een team van gemotiveerde engineers zullen wij ons uiterste best doen aan de wensen van onze opdrachtgevers te voldoen. Wij leveren geen soft- of hardware, maar voor de uitvoering van werkzaamheden zijn wij zeker een geschikte partij!

Wikipedia; Werken is het aanbrengen van wenselijk geachte veranderingen in de omgeving door menselijke activiteit. Werk kan zowel lichamelijk als geestelijk zijn. In economisch verband spreekt men van arbeid.

Voor ons is werken doen wat je leuk vindt, want dan sta je in je kracht en presteer je het beste. Zonder zweverig te klinken; het leven is te kort om op een plek je geld te verdienen waar je je niet op je gemak voelt en waar je niet de dingen doet die je leuk vindt en waar je goed in bent. Iedere baan heeft leuke en minder leuke werkzaamheden, maar in onze ogen moet het glas altijd halfvol zijn. Blijkt het toch halfleeg, dan gieten wij het graag voor onze klant in een kleiner glaasje, zodat je met een goed gevuld glas weer lekker aan de slag kunt.

Indrukwekkende vaardigheden

%

Werving & Selectie

%

Detachering

%

Projecten

%

onderzoeken

In de bedrijfswereld is de achteruitkijkspiegel altijd een heldere voorruit

0
%