Team members

Westerhof Projects & Consultancy is gespecialiseerd in projecten, installaties, storingen in onder andere de retail. Wij werken met een team van ZZP’ers die ons helpt in het ontzorgen van de klant. Hierbij kun je denken aan een volledig uitrolproject, maar bijvoorbeeld ook het oplossen van een storing of het uitvoeren van een installatie. Wij maken gebruik van een professioneel planningssysteem en een digitale App waar je de werkbonnen kunt invullen. Alles volledig geautomatiseerd om het de ZZP’er zo makkelijk mogelijk te maken.

Ben jij in het bezit van een auto, laptop, mobiele telefoon en handgereedschap? Dan komen wij graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Ben je nieuwsgierig naar wat wij voor je kunnen betekenen en of onze jarenlange ervaring  en ons netwerk ook jou kan helpen? Stuur ons een persoonlijk bericht en we nemen graag contact met je op.”

WAAROM ZIJN WIJ INTERESSANT VOOR JOU ALS TEAM MEMBER?

Netwerk

We beschikken over een groot persoonlijk netwerk met leuke opdrachtgevers.

ERVARING IN DE BRANCHE

Wij kennen de markt vanuit onze eigen werkervaring en weten goed wat er speelt.

HELDERE FEEDBACK

Wij staan voor duidelijke afspraken en open communicatie!

PERSOONLIJK

We kunnen alleen écht iets voor je betekenen, als we weten wie je bent. Daarom starten we altijd met een persoonlijk gesprek.

PASSIE VOOR ONS WERK

Wij vinden ons werk eigenlijk gewoon heel leuk! Niets zo inspirerend als een mooie match.

ZORGVULDIG

Wij nemen ons werk serieus en schuiven niet alleen CV’s door. En het gaat om jou: dus we betrekken je in alle stappen.

SAMEN JE TOEKOMST BEPALEN?

Kennismaken doen wij altijd persoonlijk. Natuurlijk kijken we naar je CV, maar we willen ook weten wat je doelstellingen zijn, je ambities en je dromen. Hoe wil jij je ontwikkelen, nu en in de toekomst? Wanneer zijn werk en privé voor jou in balans? Natuurlijk wil jij ook van ons horen wie wij zijn en wat we voor je kunnen betekenen. Daar zijn we altijd helder in. Soms hebben we meteen een opdrachtgever in gedachten, of zelfs een actuele opdracht. Dan gaan we je daar introduceren. Als dat niet het geval is, spreken we af hoe we contact houden. Want de branche heeft veel toekomstperspectief te bieden als je de juiste stappen zet en de juiste mensen kent. Samen kom je altijd verder!

Planning

01

Zoeken

02

Screening

03

Plaatsing

04

LATEN WE KENNIS MAKEN NU WE ELKAAR EEN BEETJE BETER KENNEN..

Want ook de relatie tussen team member en ons moet een perfecte match zijn!

Vacatures

Bekijk ons actuele aanbod van opdrachten en reageer!
Meer informatie nodig?
Neem dan contact met ons op.

Alle vacatures

[contact-form-7 id="334"]
0
%